Belysning

Med moderne lyskilder og intelligent lysstyring reduseres energiforbruket kraftig.
Godt lys gjør oss i stand til å se, lære og yte bedre. Uansett om dine butikklokaler er små eller store, nye eller eldre, på gateplan eller i tiende etasje - finnes det løsninger som gir det lyset du trenger, når du trenger det.

Lys som gir et bedre innemiljø

Lys er en av de viktigste faktorene for å oppnå et godt innemiljø. God belysning i butikklokalene er avgjørende for å oppnå trivsel for både kunder og ansatte. Det bidrar samtidig positivt til bedre sikkerhet og mindre sykefravær.

Tenk på kundens lysbehov

Husk å tenk på målgruppen din når butikkbelysning skal velges. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20-åring. En 60-åring trenger 3 ganger så mye lys. Ofte kan det være stor forskjell på lystemperaturen inne og ute. Hva med lys som imiterer daglyset? Med jevne endringer i lysstyrken, oppnår man den samme dynamikken som det naturlige lyset utendørs.

Sett butikken i bedre lys!

Førsteinntrykk er viktig. Med riktig lyssetting kan du skape inspirerende butikkopplevelser. Lysfarge, lampevalg og effektbelysning er virkemidler som både får produktene dine til å se bedre ut, og sette kunden i handlemodus. Det finnes dessuten mye lekkert når det gjelder lysbrytere, stikkontakter, lamper og ovner - som alle bidrar til å heve opplevelsen kunden får når man kommer inn i butikken. Ved bruk av energieffektive belysningsløsninger, forteller du samtidig at bedriften tar sin del av ansvaret for å redusere utslippene.

Lysstyring lønner seg

Samtidig som et moderne lysanlegg skaper stemning, kan man redusere strømforbruket betraktelig. Med energieffektive lyskilder og smart styring kan du kutte strømkostnadene til belysning med 80 prosent! Investeringen ved en slik oppgradering blir raskt lønnsom. Her er noen av de vanligste måtene å styre lyset på:
 • Etter tiden: Lyset slår seg av og på til faste tider på døgnet.
 • Ved bevegelse: Lyset slår seg på når det er bevegelse i lokalene.
 • Etter dagslyset: Lyset slår seg på ved mørkets frembrudd.
Med LED-lys slipper du også at luften i lokalet blir varm og tung, fordi disse lyskildene ikke avgir varme.

Få gode råd til butikkbelysning hos Elektromiljø.

Belysning
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower