Deilig varme i stua

Jevn og behagelig temperatur i boligens viktigste oppholdsrom.

Den deiligste varmen kommer fra gulvet

Varmekabler i stua blir stadig mer utbredt. Gulvvarme gir jevn og lun varme, og er perfekt til stua hvor en del aktiviteter for både stor og liten foregår på gulvnivå. Er du varm på føttene kan du dessuten senke romtemperaturen to-tre grader, uten at du merker det. Ved å la en termostat regulere gulvvarmen etter din døgnrytme, sparer du både strøm og penger.

Skal du pusse opp stua, er varmematter et perfekt alternativ til mer tradisjonelle varmekabler. Lavtbyggende varmematter kan legges rett på brennbart underlag, og behovet for å heve gulvet er minimalt.

Oppvarming for den designinteresserte

Panelovnen trenger ikke være hvit og kjedelig. I dag finnes det lekre designovner i alle mulige varianter. Fra gjennomsiktig glass til farger som sort eller rød. Panelovnen kan være et speil som henger vertikalt på stueveggen. Du kan i tillegg dekorere panelovnen med mønster eller bilder etter din egen smak.

Nå kan du også få skikkelig peiskos i stua, uten behov for verken pipe eller ved. En lekker elektrisk peis avgir god varme ut i rommet, samtidig som naturtro flammer gir deg den samme lune følelsen som en ekte peis kan gi. Peisen festes rett på veggen, og leveres med fjernkontroll for regulering av flamme og varmeeffekt.

Smart solavskjerming

På varme sommerdager kan den sterke solen gi en ubehagelig varm stue. Med automatisk solavskjerming trekker persiennene seg for og markisene seg ned straks solen dukker opp.

Få gode råd om oppvarming i ditt nærmeste Idésenter!

Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower