Praktisk utevarme

Bruk av varmekabler og terassevarmere gjør uteområdet bli til et ekstra rom året rundt.

Forlenger utesesongen

En god terassevarmer kan forlenge sommersesongen med en måned i hver ende. Terassevarmere kan plasseres både på gulvet, veggen eller taket. Varmen sprer seg raskt og holder temperaturen jevn, uten å sluke strøm. Dette fordi varmestrålene kun varmer opp kroppen din, og ikke luften rundt deg. Kombinerer du terassevarmeren med varmekabler, har du en veranda du like gjerne kan bruke på vinterstid.

Et isfritt hus

Sylskarpe istapper og speilglatte trappeoppganger skaper ubehag og farlige situasjoner for mange om vinteren. Med varmekabler i takrenna og i trappen, blir vinteren både tryggere og mer praktisk. Varmekablene kan dessuten styres automatisk, slik at de kun slår seg på ved temperaturer når is dannes. Smart og strømbesparende!

Dropp snømåkingen

Med varmekabler kan du i tillegg holde gangstier og oppkjørsler snøfrie hele vinteren. Varmekablene kan brukes over hele arealet eller bare akkurat i hjulsporet eller ved inngangspartiet. Kobler du varmekablene til en styringsenhet, er de i bruk kun når det snør og du faktisk trenger oppkjørselen. Dette lar seg enkelt gjøre ved å legge inn tidspunktet for når du kommer hjem fra jobb. Denne muligheten gjør at mange blir positivt overrasket over prislappen for å slippe snømåking. En slik løsning kan også være praktisk på hytta på fjellet, og kan lett utvides til å inkludere snøsmelting på taket. Varmekablene smelter snøen og fører den gjennom takrennene og ned på bakken som vann.

Få gode råd til utevarme i ditt nærmeste Idésenter!

Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower