Hyttevarme

Ankom hytta, ferdig oppvarmet med snøfri adgang.

Kom til ferdig oppvarmet hytte

Det finnes flere smarte måter å varme opp hytta på før du ankommer. Alt fra å sende en enkel tekstmelding, til detaljert styring fra en app på mobilen eller nettbrettet. Ikke kan du bare "ringe hytta varm", men du kan sette opp vinduene til utlufting, skru på lysene i hele hytta og sette på favorittmusikken din - alt fra bilen på vei til den velfortjente hytteturen. Like enkelt kan du med en berøring stille temperaturen til et frostsikkert nivå når du forlater hytta.

Lekre designovner i hyttestil

En moderne panelovn med elektrisk termostat er en energieffektiv måte å varme opp hytta på. Panelovner finner du i alle mulige design, som beholder stilen på hytta. Hva med en gjennomsiktig glassovn som lar den fine hytteveggen skinne gjennom? Panelovnen kan være et pent møbel som du gleder deg til å vise fram.

Is- og snøfri vei til hytta

Med varmekabler i oppkjørselen eller stien til hytta, slipper du å måke deg fram til hytta. En varmekabelmatte er ideell for rask og energieffektiv is- og snøsmelting ved oppkjørsler og gårdsplasser. Varmekablene slår du på via mobiltelefonen, så det er snøfrie hjulspor til bilen når du ankommer hytta.Ulik bruk av varmekabler kan også hindre vannrør fra å sprekke, takrenner fra å fryse, eller fjerne store snømengder fra taket på hytta.

Få gode råd til fritidshuset i ditt nærmeste Idésenter!

Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower