Rådgivning

Vi gir deg gode råd om arbeidsforhold og energieffektivisering.
For gårdsbruk med lokaler for kjøttproduksjon, melkeproduksjon eller lignende, kan nye løsninger både forenkle arbeidet og gi grunnlag for bedre økonomi. Det samme gjelder gårdsverkstedet som blir stadig mer krevende i forhold til maskiner, utstyr og belysning. Enten du skal vedlikeholde det du har, omgjøre gamle driftsbygninger eller bygge nytt, har vi fagfolk som du kan snakke med for å finne de beste løsningene.

Avslører energityvene

I driftsbygningene er det viktig å tenke arbeidsforhold - både når det gjelder ergonomi, lysforhold, varme og ventilasjon. Samtidig bør man være opptatt av at alt dette skal samspille såpass mye at ingen energi går til spille. Ved å gjøre målinger som dokumenterer eksisterende forbruk, kan vi konkretisere hvilke investeringer du er mest tjent med i dine driftsbygninger. Etter installasjonen hjelper vi deg synliggjøre den faktiske effekten av sparetiltakene.

Bedre HMS på arbeidsplassen

Tilstrekkelig lys, riktig temperatur og god ventilasjon er viktige brikker for et godt arbeidsmiljø, som holder produktiviteten oppe og de ansatte friske. Gjennom en helhetlig vurdering av driftsbygningene, gir vi deg råd i forhold til utskifting og effektivisering av lys, varme og ventilasjon.
Vi gjør samtidig en risikovurdering for potensielle ulykker i forbindelse med det elektriske anlegget, og kommer med anbefalinger til forebyggende tiltak.

Forebygg brann

Feil på det elektriske anlegget er en av de største årsakene til brann i landbruket. Teknisk feil og feil bruk av elektrisk utstyr, fører ofte til brannfarlige situasjoner. Spør derfor en fagmann før du kjøper nytt utstyr, eller har behov for å gjøre endringer på det elektriske anlegget.
Her er et gratis tips: Lynnedslag er en viktig brannårsak i landbruket. Sikre dine driftsbygninger med overspenningsvern.

Vil du vite mer? Finn ditt nærmeste Elektromiljø!

Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower