Rådgivning

Smarte løsninger er kommet for å bli i handelsnæringen. Profesjonell rådgiving gir deg trygghet når du skal foreta de riktige investeringene.

Avslører energityvene

I kontorlokalene er det viktig å tenke arbeidsforhold - både når det gjelder ergonomi, lysforhold, varme og ventilasjon. Samtidig bør man være opptatt av at alt dette skal samspille såpass mye at ingen energi går til spille. Ved å gjøre målinger som dokumenterer eksisterende forbruk, kan vi identifisere hvilke investeringer du er mest tjent med i dine lokaler. Etter installasjonen hjelper vi deg synliggjøre den faktiske effekten av sparetiltakene.

Gi kontorlokalene en miljøprofil

Energimerking og bedriftenes ønske om en tydeligere miljøprofil, fører til at mange ser verdien av energieffektive løsninger. Med til dels enkle tiltak i eksisterende bygg, kan man oppnå store økonomiske gevinster. For eksempel kan du samkjøre tekniske installasjoner ved bruk av styringssystemer for å kontrollere, styre og regulere forbruket etter tid og tilstedeværelse. Når mange tiltak samtidig har relativt lave tilbakebetalingstider, ligger det ofte svært god økonomi i slike investeringer.

Bedre HMS på arbeidsplassen

Tilstrekkelig lys, riktig temperatur og god ventilasjon er viktige brikker for et godt arbeidsmiljø, som holder produktiviteten oppe og de ansatte friske. Gjennom en helhetlig vurdering av arbeidsplassen, gir vi deg råd i forhold til utskifting og effektivisering av lys, varme og ventilasjon.
Vi gjør samtidig en risikovurdering for potensielle ulykker i forbindelse med det elektriske anlegget, med konkrete anbefalinger til forebyggende tiltak.

Vil du vite mer? Finn ditt nærmeste Elektromiljø!

Rådgivning
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower