Temperatur

Legg til rette for riktig arbeidstemperatur, samtidig som du sparer strøm.

Rask oppvarming

Når man tar med seg jobben hjem ønsker man selvsagt behagelig varme også på arbeidsrommet. Men å ha på varmen hele tiden, kan være sløsing i et rom som kun sporadisk er i bruk. En panelovn med stor overflate varmer hurtig opp rommet til trivselstemperatur. Du kan for eksempel slå på ovnen fra mobilen når du drar fra jobb, og komme hjem til en godt og lunt arbeidsrom.

Noen velger også å anlegge varmekabler på arbeidsrommet, da dette raskt gir en behagelig varme uten å sløse strøm. Med gulvvarme kan du senke romtemperaturen flere grader, uten at det går ut over komforten.

Lite rom krever kraftig ventilasjon

Ventilasjon er viktig, spesielt i rom med fuktighet eller støv. Men også på hjemmekontoret. Tankearbeid krever frisk luft for at konsentrasjonen skal være på topp. Jo mindre rommet er, desto viktigere blir god ventilasjon. En enkel regel i slike rom er at halvparten av luften i rommet skal skiftes ut hver time.Få gode råd til arbeidsrommet i ditt nærmeste Idésenter!

Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower