Rådgivning

Smarte løsninger er kommet for å bli i handelsnæringen. Profesjonell rådgiving gir deg trygghet når du skal foreta de riktige investeringene.

En enklere butikkdrift

Med styringssystemer for lys, varme, elektriske apparater, persienner og alarmer, har du full kontroll uten å anstrenge deg. Samtidig blir det både enklere og tryggere å bruke anlegget i den daglige rutinen.  Med ett enkelt klikk på en bryter i butikken eller via en mobiltelefon, kan du skru av lys, varme og elektriske apparater - samtidig som alarmen slår seg på. Aldri før har det vært verken enklere eller tryggere å stenge for kvelden.

Avslører energityvene

I butikklokalene er det viktig å tenke gode forhold for kunde og ansatt - både når det gjelder ergonomi, lysforhold, varme og ventilasjon. Samtidig bør man være opptatt av at alt dette skal samspille såpass mye at ingen energi går til spille. Ved å gjøre målinger som dokumenterer eksisterende forbruk, kan vi identifisere hvilke investeringer du er mest tjent med i dine butikklokaler. Etter installasjonen hjelper vi deg synliggjøre den faktiske effekten av sparetiltakene.

Bedre HMS på arbeidsplassen

Tilstrekkelig lys, riktig temperatur og god ventilasjon er viktige brikker for et godt innemiljø, som skaper velvære for kundene og de ansatte friske. Gjennom en helhetlig vurdering av arbeidsplassen, gir vi deg råd i forhold til utskifting og effektivisering av lys, varme og ventilasjon. Vi gjør samtidig en risikovurdering for potensielle ulykker i forbindelse med det elektriske anlegget, og kommer med anbefalinger til forebyggende tiltak.

Forebygg brann

Feil på det elektriske anlegget er en av de største årsakene til brann i Norge. Vi kan avdekke farene for deg og forhindre ulykker og strømstans.

Vil du vite mer? Finn ditt nærmeste Elektromiljø!

Rådgivning
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower