Lys og bilde på arbeidsrommet

Se på TV, lytt til musikk og opplev lynraskt internett, uten ledningsrot.

Felles uttak for lyd, bilde og nett

Det er ikke bare strømledningene som forårsaker ledningskaos. Skap orden i ledningene for internett, lyd og bilde ved å samle alle i ett felles uttak rett ved arbeidsstasjonen din. Med et tidsriktig kablingssystem kan du se på tv, høre på radio og musikk, surfe på internett eller skrive ut på husets printer, uansett hvor du befinner deg i huset. Slik slipper du å være avhengig av ledninger og rot for å få full mediatilgang hjemme. Med felles uttak i alle rom er det dessuten veldig enkelt å flytte funksjoner etterhvert som familiens behov endres. Når barnerommet gjøres om til kontor, eller det innredes en TV-stue i kjelleren, er alt klart til å plugge rett i veggen.

Internett med høyeste hastighet

Et felles multimedia-uttak kan også inkludere bruk av fiberoptiske kabler. Med fiberuttak flere steder i huset, vil du hele tiden få nettilgang med høyest mulig hastighet og kapasitet. Dermed kan du se TV, filmer, streame musikk og laste ned filer uten problemer.

Få hjelp til planleggingen i ditt nærmeste Idésenter!

Multimedia
SE OGSÅ
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower