Lyd og bilde på hytta

Unn deg gode musikk- og filmopplevelser når du endelig har fri.

Musikk i alle rom

Nå kan du lytte til musikk og radio i hele hytta, fra samme lydanlegg. Ved hjelp av enkle betjeningsenheter, som en fjernkontroll, et veggmontert display eller mobiltelefonen, kan du sette på favorittmusikken i alle rom. Hva med dockingstasjon for iPhone i utvalgte rom, som gir hyttegjestene god lyd fra innebygde høyttalere i taket? Lekkert og veldig praktisk.

Hjemmekino på hytta

Hjemmekino på hytta eller “hyttekino” blir stadig mer populært blant hytteeiere. Mange går for kvalitetslyden som et ekte surroundanlegg gir deg. Tenk gjennom plassering av stikkontakter og skjuling av ledninger fra TV, prosjektor og høyttalere. På den måten ødelegger du ikke hyttefølelsen med ledningskaos.

Kameraovervåking på hytta

Med kameraovervåking på hytta, kan du enkelt ta en titt på hytta - rett fra mobilen eller internett. Dersom du har brann- eller innbruddsvarsling via mobilen, kan du bruke kameraet til å sjekke om falsk alarm. Et overvåkingskamera er også praktisk om du vil sjekke vær og temperatur, før du setter deg i bilen på vei til hytta.

Få gode råd til hytta i ditt nærmeste Idésenter!

Multimedia
SE OGSÅ
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower