Designbrytere

En bryter trenger ikke være hvit eller være laget av plast. Sort glass, børstet aluminium, mørkt tre, polert messing og skifer er kun noen av mulighetene som finnes. I tillegg kan lysbryterne festes fritt på hvilket som helst underlag, uten ledning!

Match lysbryteren med interiøret!

Lysbryterne er en del av helheten i et interiør, og er med på å gi rommet karakter. Dagens utvalg innen lysbrytere og dimmere fås i materiell og farger som glir inn, eller danner spennende kontraster med omgivelsene:

Naturmaterialer: Med lysbrytere i tre eller skifer blir hver enkelt bryter unik. Perfekt til å underbygge en naturlig look i interiøret
Lysramme: Ved å ramme inn bryteren med et svakt lys, er det enkelt å finne fram til bryteren i mørket.
Retro: Husker du de runde lysbryterne med knapp du måtte vri rundt? Nå er de tilbake og kan bidra til å løfte den klassiske stilen i hjemmet ditt.
Glass: Glassrammen gir et fint blikkfang på veggen og endrer utseende etter lyset. Med glass kan du også få en «usynlig» bryter som lar veggen og evt tapeten skinne gjennom.
Metall: Eksklusive rammer i børstet stål eller elegant aluminium gir et moderne preg.
Farger: Velg fra et rikholdig utvalg av farger som passer til tapet og gardiner.

Trådløse brytere

Med trådløs lysstyring kan du sette bryteren akkurat der du vil, uten at du trenger å bry deg om å trekke ledninger oppover langs veggene. De kommuniserer nemlig trådløst med lamper og annet elektrisk utstyr.
Designbrytere
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower