Innbruddssikring

De fleste innbrudd skjer på dagtid når du er på jobb. Det finnes mange smarte måter som gjør det svært vanskelig for uvedkommende å ta seg inn i huset ditt.

Smart varsling av bevegelse og innbrudd

Bevegelsessensorer kan tenne lyset ute, eller utløse alarmer. Magnetbrytere ved vinduer og dører gir deg beskjed om noe ikke er lukket skikkelig, og varsler deg hvis glass knuses eller åpnes. Du kan også koble alarm og lys sammen, slik at det både uler og blinker hvis noen skulle prøve å bryte seg inn.

For å skremme bort uønsket besøk til boligen eller hytta, kan kameraovervåkning være tingen. Bare det at kameraet henger opp – gjerne med et advarselsskilt på dør om at området er overvåket – kan være nok til å skremme bort tyven. Skulle noen likevel prøve å bryte seg inn, vil bildene sendes direkte til din mobiltelefon og en vaktsentral.

Lur tyven med hjemmesimulering

Med hjemmesimulering kan du gi inntrykk av at det er folk i huset, når du egentlig er på reise. Ved å trykke på en bryter når du forlater huset, slår lysene seg av og på, mens markiser og persienner går opp og ned, alt til faste tider på døgnet.

Bryter ved senga

En bryter ved sengekanten som slår slår på alt lys i huset og hagen, gir ekstra sikkerhet når du hører mistenkelige lyder. Samme bryter gjør deg trygg på at alt elektrisk utstyr er slått av i boligen, når du er i ferd med å legge deg.

Det finnes smarte alarmløsninger som varsler deg om innbrudd, røykutvikling, gass- og vannlekkasje. Alarmene for de ulike farene kan programmeres til ulike lyder, slik at du automatisk vet hva som er på ferde.
Innbruddssikring
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower