Design og arbeidsmiljø

Stadig flere bedrifter får opp øynene for hva stilige brytere og armaturer kan gjøre med lokalene. For å ikke snakke om hva man kan gjøre med flott lysetting.

Fremhev detaljene

Verken lysbryterne eller stikkontaktene behøver være i hvit plast. La de unike og spennende designmulighetene på lysbrytere og stikkontakter fremheve interiøret på best mulig måte. Samtidig forteller du omverden at bedriften er opptatt av detaljer. Hva med stikkontakter i gjennomsiktig glass, eller lysbrytere i børstet stål eller skifer? Oppdag valgmulighetene innen form, farge og materialer.

Lamper og ovner med stilig design

Panelovner kan du få i farget glass, eller i en gjennomsiktig utførelse som går i ett med resten av interiøret. Sett preg på innsiden og utsiden av lokalene med lamper som er både lekre og funksjonelle.

Lyssetting

Belysning lyser ikke bare opp ting. Lysetting hever førsteinntrykket, eller kan være med å definere og forsterke bedriftens identitet og image. Med lyssetting kan du inspirere, friske opp og gjøre inntrykk.

profesjonell lysrådgiving for å oppnå riktig belysning i dine lokaler.
Design og arbeidsmiljø
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower