Multimedia

Hva med å kunne spille favorittlåta over høyttalere i hele huset, og ha muligheten til å få TV-signal i alle rom.? Skjule ledningsrotet fra stereoanlegg og datamaskiner?

Hjemmekino uten ledningsrot

En hjemmekinoanlegg fører ofte med seg et virvar av ledninger og stikkontakter. Særlig hvis du i tillegg har rigget opp et surroundanlegg. Skal du bygge nytt er det enkelt å få skjult alle kablene inn i veggen, mens i eldre boliger finnes det andre måter som gjør hjemmekinodrømmen mulig og kablene lite synlige. Det finnes også systemer som gjør at tv- og lydsignaler kan sendes til forskjellige rom i huset. Smart om du vil se siste del av søndagsfilmen fra soverommet.

Favorittlåta i alle rom

Et multirom-anlegg gjør det mulig å høre musikk eller radio i flere rom, fra ett anlegg. Høyttalere ulike steder i boligen kobles trådløst opp mot musikksamlingen din, og kan styres med fjernkontroll, mobiltelefonen eller nettbrettet fra hvor som helst i boligen. Hva med høyttalere som tåler fukt bygd inn i taket på badet? Eller høyttalere som kan stå ute hele året på terrassen?

Fremtidens internett

En stadig større del av underholdningstilbudet kommer over internett. For å fullt utbytte av internettforbindelsen, lønner det seg å legge opp datakabel i veggen. Kabel er mye mer stabilt enn trådløst og kan ikke misbrukes av uvedkommende. Dermed kan du se på nett-TV, filmer, streame musikk og laste ned filer uten problemer. Skal du bygge nytt kan det være både smart og lønnsomt å legge til rette for internettforbindelse med kabel, gjerne i et felles uttak for radio, TV og lydanlegg i alle rom med det samme. Når det gamle barnerommet en gang skal innredes til å bli et hjemmekontor, ligger allerede alt til rette for full multimedia-tilgang.

Multimedia
Finn ditt Idésenter

Finn ditt Idésenter

Opplev det siste innen belysning, varme og smart styring. Slå av en prat med fagfolk som gir deg gode råd til din bolig eller arbeidsplass.

Finn idèsenter nær deg
Smarte løsninger!

Smarte løsninger!

Styr lys, varme, persienner og andre elektroniske funksjoner hjemme og på hytta - rett fra mobilen eller nettbrettet.

Les mer om smarte løsninger
 • Komfort
  Komfort
 • Trygghet
  Trygghet
 • Miljø
  Miljø
 • Design
  Design
 • Økonomi
  Økonomi
 • Idesenter
  Idesenter
Innsia Idé / Design / CMS NetPower